Grissini recept herrgards web

Grissini med pepparrotskräm

Ingredienser:

ca 5 g färsk timjan

20 g färsk pepparrot

1 knippelök, det gröna

100g naturell färskost

30 g créme fraiche

5 g citronolja

Svartpeppar ur kvarn

12 st grissini, med eller utan sesamfrön

12 skivor Herrgårds skinka

Finhacka timjamen, riv pepparroten på den finare sidan av rivjärnet. Strimla knippelöken i tunnastrimlor. Blanda i en skål tillsammans med färskost, créme fraiche och citronolja. Smaka avfyllningen med färsk svartpeppar. Bre ut skinkskivorna på en arbetsyta, fördela och bre utfyllningen över skinkskivorna. Sätt 1 grissini på varje skinkskiva, rulla ihop skinkan runt grissinin. Dekorera med kvistar av färsk timjan och grovmalen svartpeppar.

Dela receptet

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email