Foto 31-03-2020 14 07 30

Kermainen karitsa tartar rosmariinilla ja porkkanalla, noin 20 kappaletta

150 g savukaritsaa, siivutettuna tai palana
1 pieni punasipuli
2 oksaa rosmariinia
½ tl valkoviinietikkaa
200 g tuorejuustoa
Ripaus sokeria
mustapippuria

Tarjoiluun
Valinnainen leipä
1 porkkana
rosmariini
Pakaste karpalot

 

Leikkaa savukaritsa pieniksi kuutioiksi. 
Hienonna sipuli ja rosmariinin lehdet. 
Sekoita karitsanliha, punasipuli, 
rosmariini, viinietikka, tuorejuusto 
ja mausteet. Anna täytteen seistä 
muutama tunti ennen tarjoilua.
Raasta porkkanaa tosi ohuiksi suikaleiksi, 
laita suikalet jääveteen noin 10 minuutiksi 
niin että niistä tulee jäisen rapeita.
Käytä haluamaasi leipää, kuten ruisnappeja 
tai Maalahden limppua. Rei'itä tai katkaise 
sopivat palat noin 3x3 cm, täytä 
karitsatäytteellä, noin 1 rkl leipää kohti. 
Koristele pakaste karpaloilla, tuoreella 
rosmariinilla ja porkkanasuikaleilla.

 

Jaa resepti

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email