Foto 31-03-2020 14 26 20

Miniwraps savukaritsan ja karpalomajoneesin kanssa, 8 kpl

Karpalomajoneesi
100 g täysmajoneesia
30 g karpaloa
1 oksa rosmariinia tai timjamia
Ripaus sokeria
Mustapippuria
Hienonna rosmariini/timjami. 
Sekoita majoneesi, karpalo, 
rosmariini / timjami ja hiukan sokeria. 
Soseuta karpalot kevyesti niin, 
että majoneesi saa mukavan vaaleanpunaisen 
värin. Aseta kylmään.
Tarjoiluun:
16 pientä vihreää parsaa
50 grammaa voita
8 mini tortillaa
8 viipaletta savukaritsaa
Versosalaattia, esim. Mimis versot
Irrota parsan puumainen osa, paista voissa 
niin, että parsa pehmenee ja saa väriä.
Nosta parsa paistinpannusta ja paista 
karitsan siivut nopeasti.
Täytä tortillat karpalomajoneesilla, 
parsalla, karitsan paistilla ja 
ripottele päälle versosalaattia. 
Tarjoile heti ja nauti!

 

Jaa resepti

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email