Foto 31-05-2019 11 47 54

Kassleri-kääritty parsa yrttimajoneesilla, 4 annosta

Ainesosat:

500 g parsaa, 1 nippu

200g Herrgårdsin viipaloitu kasslseri

Sively

0,5 dl tummaa siirappia

1 rkl palsamietikaa

ripaus suolaa

Yrtiimajoneesi

100 g täysmajoneesi

1 tl kuivattua rakuunaa

1 pieni nippu persiljaa

1 pieni nippu timjamia

1 tl etikkaa

1 tl sitruunaöljyä

 

Pese parsa varovaisesti, ettei nuput vahingoidu. Leikkaa tai napsauta parsojen kovat ja puisevat tyvet pois. Kääri parsat, yksitellen savukassleri viipaloihin.

Voiteluun: sekoita tummaa siirappia, balsamicoa ja ripaus suolaa. Voitele kääritetyt parsat, paista uunissa 225 astetta 8 minuuttia. Yrttimajoneesi voit samalla valmistaa täysmajoneestista, kuivattua rakuunaa, hienonnettua persiljaa ja timjamia, etikaa sekä sitruunaöljyä.

Ota parsat uunista ja anna jäähtyä hieman. Tarjoa yrttimajoneesin, keitettyjen kanamunien ja tuoreiden yrttien kera.

Jaa resepti

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email