Tiesitkö, että voit tuoda meille lihaa savustettavaksi?

Oletko intohimoinen metsästäjä, innostunut ruuanlaittaja vai kokeilumielinen lihantuottaja, ja tahdot savustaa lihat ammattimaisessa savustamossa? Herrgårdin Lihasavustamolla savustamme tiettyinä ajanjaksoina leimaamatonta lihaa. Riistaa, nautaa, lintua, lammasta – vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa meille kokeilemaan jotain uutta syksyn päivällisille tarjottavaksi!

Missä?

Herrgårdin Lihasavustamo
Maalahden Söderfjärdintie 14
66100 Maalahti

Miten?

Jätä lihat meille. Neljän työpäivän kuluttua voit noutaa lihat savustettuna.

Milloin?

Loka- ja marraskuu
maanantai ja torstai
klo 10-17

Ennen kuin toimitat meille lihaa, mieti seuraavia asioita:

  • Teurasta siististi. Pidä liha puhtaana ja poista veri ja karvat.
  • Lihan on oltava tuoretta tai sulatettua. Pakastettu, jäinen liha ei käy.
  • Toimittamasi palan tulee olla vähintään nyrkin kokoinen. Voit myös toimittaa useita pienempiä paloja, jotka sidomme yhteen rullaksi.

Hinnat

Luuton liha: 6€/kg. / Luullinen liha: 5€/kg.

Minimihinta 10 €