Tiesitkö, että voit tuoda meille lihaa savustettavaksi?

Oletko intohimoinen metsästäjä, innostunut ruuanlaittaja vai kokeilumielinen lihantuottaja, ja tahdot savustaa lihat ammattimaisessa savustamossa? Herrgårdsin lihasavustamolla savustamme tiettyinä ajanjaksoina leimaamatonta lihaa. Riistaa, nautaa, lintua, lammasta – vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa meille kokeilemaan jotain uutta syksyn päivällisille tarjottavaksi!

Missä?

Herrgårdsin lihasavustamo
Maalahden Söderfjärdenintie 14
66100 Maalahti

Miten?

Jätä lihat meille. Seitsemän työpäivän kuluttua voit noutaa lihan savustettuna.

Milloin?

Marraskuussa olemme avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 10-17. Sinun ei tarvitse ilmoittaa tulostasi etukäteen – piipahda vain savustamolle ja jätä lihat meille!

Ennen kuin toimitat meille lihaa, mieti seuraavia asioita:

  • Teurasta siististi. Pidä liha puhtaana ja poista veri ja karvat.
  • Lihan on oltava tuoretta tai sulatettua. Pakastettu, jäinen liha ei käy.
  • Toimittamasi palan tulee olla vähintään nyrkin kokoinen. Voit myös toimittaa useita pienempiä paloja, jotka sidomme yhteen rullaksi.

Hinnat

Luuton liha: 5€/kg. / Liha luineen: 4,50€/kg.