Tiesitkö, että voit tuoda meille lihaa savustettavaksi?

Oletko intohimoinen metsästäjä, innostunut ruuanlaittaja vai kokeilumielinen lihantuottaja, ja tahdot savustaa lihat ammattimaisessa savustamossa? Herrgårdin Lihasavustamolla savustamme tiettyinä ajanjaksoina leimaamatonta lihaa. Riistaa, nautaa, lintua, lammasta – vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa meille kokeilemaan jotain uutta syksyn päivällisille tarjottavaksi!

Missä?

Herrgårdin Lihasavustamo
Maalahden Söderfjärdintie 14
66100 Maalahti

Miten?

Jätä lihat meille. Neljän työpäivän kuluttua voit noutaa lihan savustettuna.

Milloin?

Maanantai 24.8 otamme lihoja vastaan savustukseen klo 10-17.

Sinun ei tarvitse ilmoittaa tulostasi etukäteen – piipahda vain savustamolle ja jätä lihat meille!

Ennen kuin toimitat meille lihaa, mieti seuraavia asioita:

  • Teurasta siististi. Pidä liha puhtaana ja poista veri ja karvat.
  • Lihan on oltava tuoretta tai sulatettua. Pakastettu, jäinen liha ei käy.
  • Toimittamasi palan tulee olla vähintään nyrkin kokoinen. Voit myös toimittaa useita pienempiä paloja, jotka sidomme yhteen rullaksi.

Hinnat

Luuton liha: 5€/kg. / Liha luineen: 4,50€/kg.