
150 g savukaritsaa, siivutettuna tai palana
1 pieni punasipuli
2 oksaa rosmariinia
½ tl valkoviinietikkaa
200 g tuorejuustoa
Ripaus sokeria
mustapippuria
Tarjoiluun
Valinnainen leipä
1 porkkana
rosmariini
Pakaste karpalot
Leikkaa savukaritsa pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipuli ja rosmariinin lehdet.
Sekoita karitsanliha, punasipuli,
rosmariini, viinietikka, tuorejuusto
ja mausteet. Anna täytteen seistä
muutama tunti ennen tarjoilua.
Raasta porkkanaa tosi ohuiksi suikaleiksi,
laita suikalet jääveteen noin 10 minuutiksi
niin että niistä tulee jäisen rapeita.
Käytä haluamaasi leipää, kuten ruisnappeja
tai Maalahden limppua. Rei'itä tai katkaise
sopivat palat noin 3x3 cm, täytä
karitsatäytteellä, noin 1 rkl leipää kohti.
Koristele pakaste karpaloilla, tuoreella
rosmariinilla ja porkkanasuikaleilla.