
Karpalomajoneesi
100 g täysmajoneesia
30 g karpaloa
1 oksa rosmariinia tai timjamia
Ripaus sokeria
Mustapippuria
Hienonna rosmariini/timjami.
Sekoita majoneesi, karpalo,
rosmariini / timjami ja hiukan sokeria.
Soseuta karpalot kevyesti niin,
että majoneesi saa mukavan vaaleanpunaisen
värin. Aseta kylmään.
Tarjoiluun:
16 pientä vihreää parsaa
50 grammaa voita
8 mini tortillaa
8 viipaletta savukaritsaa
Versosalaattia, esim. Mimis versot
Irrota parsan puumainen osa, paista voissa
niin, että parsa pehmenee ja saa väriä.
Nosta parsa paistinpannusta ja paista
karitsan siivut nopeasti.
Täytä tortillat karpalomajoneesilla,
parsalla, karitsan paistilla ja
ripottele päälle versosalaattia.
Tarjoile heti ja nauti!