150 g kantarelleja
2 pientä keltaista sipulia
40 g voita
½ ruukku ruohosipulia
1 ripaus suolaa
1 ripaus sokeria
1 ripaus mustapippuria
4 viipaletta savustettua kassleria
2 viipaletta vaaleeta leipää
Miniluumutomaatit
Versosalaattia

Perkaa ja puhdista kanttarellit, vedä tai leikkaa suuret kanttarellit pienempiin paloihin. Hienonna sipuli. Kuumenna kanttarellit ensin kuivassa pannussa kunnes niistä irtoaa nestettä. Kuumenna, kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja sipuli. Paista runsaalla lämmöllä, kunnes sipuli saa hieman väriä, poista levy lämmöltä ja mausta suolalla, sokerilla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Lisää hienonnettu ruohosipuli, kun kantarellit ovat jäähtyneet hieman.
Ruskista savustettu kassleri erillisessä paistinpannussa, siirrä kassleri sivuun ja paista sitten leipäviipaleet kasslerin rasvassa. Annostele lautaselle; leipä, kassler, kantarellit ja ripottele päälle versosalaattia ja miniluumutomaatteja.
