Täältä löydät vinkkejä miten voit käyttää meidän tuotteita!
Reseptit - Jens Lindstedt

Perunakeitto
Paahdettua valkosipulia ja savustettua hirvenlihaa, perunakeitto 4-6 henkilölle 700 g perunaa 2 keltasta sipulia 5 kpl valkosipulikynttä 30g voita 8 dl vettä Muutama oksa tuoretta

Kantarellitoast savukasslerin kera, 2 annosta
150 g kantarelleja 2 pientä keltaista sipulia 40 g voita ½ ruukku ruohosipulia 1 ripaus suolaa 1 ripaus sokeria 1 ripaus mustapippuria 4 viipaletta savustettua

Moussaka savustetun kinkun kera, 6 annosta
noin 1 kg munakoisoa (3 kpl) Suola Runsaasti oliiviöljyä 4 pientä sipulia 2 porkkanaa 1 solo valkosipuli Pari oksaa tuoretta rosmariinia 50 g voita

Perunasalaatti savustetulla hirvenlihalla
Tästä tulee vähän kuin lämmin tai haalea perunasalaatti, joka on valmistettu varhaisperunoista, tuoreista sipuleista ja kotimaisista kirsikkatomaateista. Suola ja savumaku savustetusta hirvenlihasta kruunaa teoksen. 600

Kassleri-kääritty parsa yrttimajoneesilla, 4 annosta
Ainesosat: 500 g parsaa, 1 nippu 200g Herrgårdsin viipaloitu kasslseri Sively 0,5 dl tummaa siirappia 1 rkl palsamietikaa ripaus suolaa Yrtiimajoneesi 100 g täysmajoneesi 1

Miniwraps savukaritsan ja karpalomajoneesin kanssa, 8 kpl
Karpalomajoneesi 100 g täysmajoneesia 30 g karpaloa 1 oksa rosmariinia tai timjamia Ripaus sokeria Mustapippuria Hienonna rosmariini/timjami. Sekoita majoneesi, karpalo, rosmariini / timjami ja hiukan