Tiesitkö että savustamme lihasi?

Oletko intohimoinen metsästäjä, innostunut ruuanlaittaja vai kokeilumielinen lihantuottaja, ja tahdot savustaa lihat ammattimaisessa savustamossa? Herrgårdsin Lihasavustamolla savustamme tiettyinä ajanjaksoina leimaamatonta lihaa. Riistaa, nautaa, lintua, lammasta – vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa meille kokeilemaan jotain uutta kevään päivällisille tarjottavaksi

Missä?

Herrgårdsin lihasavustamo Maalahden Söderfjärdenintie 14 66100 Maalahti

Miten?

Jätä lihat meille. Neljän työpäivän kuluttua voit noutaa lihat savustettuna.

Milloin?

Maanantaisin klo 10-17 loka- ja marraskuussa 13.10 lähtien myös torstaisin klo 10-17 loka- ja marraskuussa  

Ennen kuin toimitat meille lihaa, mieti seuraavia asioita:

  • Teurasta siististi. Pidä liha puhtaana ja poista veri ja karvat.
  • Lihan on oltava tuoretta tai sulatettua. Pakastettu, jäinen liha ei käy.
  • Toimittamasi palan tulee olla vähintään nyrkin kokoinen. Voit myös toimittaa useita pienempiä paloja, jotka sidomme yhteen rullaksi.

Hinnat

Luuton: 7,50 €/kg. / Luullinen: 6,50 €/kg. Vakuumipakkaus 2,50 €/kg Minimihinta 10 €