Rökt kött är vår passion
Där det finländska köttets kvalitet, sältan och röksmaken från alfliset möts. Där. Där är vår passion.
Herrgårds köttrökeri - lihasavustamo
Välkommen till Herrgårds! Köttrökeriet som grundades år 1982. Idag drivs Herrgårds av andra generationens köttrökare. Vi levererar våra produkter till s-butiker i Österbotten samt k-butiker i hela landet.
Rökning av privat kött
Måndag 22.4 kl.10-17
Måndag 20.5 kl-10-17
Torsdag 13.6 kl.10-17
Måndag 20.5 kl-10-17
Torsdag 13.6 kl.10-17
Besök vår fabriksbutik
Vid vårt rökeri, i den röda kvisten, finns vår fabriksbutik. Här är en liten kyldisk fylld med stora smaker.
Vår fabriksbutik är öppen onsdagar och torsdagar kl.10-17. Varje vecka fyller vi vår kyldisk med ändbitar, II-sorteringens skivor och mycket mera.
Påskveckan har vi öppet måndag till torsdag. Kom ihåg att säkra dig rökt kött, genom att reservera via vår webshop!
Vår fabriksbutik är öppen onsdagar och torsdagar kl.10-17. Varje vecka fyller vi vår kyldisk med ändbitar, II-sorteringens skivor och mycket mera.
Påskveckan har vi öppet måndag till torsdag. Kom ihåg att säkra dig rökt kött, genom att reservera via vår webshop!
Hälsningar från rökeri
Visste du att vid vårt rökeri har vi en liten fabriksbutik. I den röda kvisten, finns en liten kyldisk som är fylld med stora smaker. Kyldisken fyller vi med rökt skinka, rökt kassler och rökt nöt. Ofta hittar man ll-klass av dessa produkter. ll-klass innebär ojämna skivor som sorterats ut i samband med skivning av kött. Vår fabriksbutik är öppen onsdagar och torsdagar kl.10-17. Välkommen att besöka oss!