Vet du om att vi röker ditt kött?

Är du en hängiven jägare, en passionerad matentusiast eller rent av en nyfiken köttproducent som vill röka ditt eget kött på ett professionellt rökeri? På Herrgårds köttrökeri röker vi ostämplat kött under vissa perioder. Vilt, nöt, fågel, får – bara fantasin sätter gränser. Välkomna till oss för att testa något nytt inför höstens middagar!

Var?

Herrgårds köttrökeri
Malax Söderfjärdsvägen 14

Hur?

Du lämnar in ditt kött hos oss. Efter sju arbetsdagar kan du hämta ditt kött hos oss i rökeriet.

När?

Hela november har vi öppet varje måndag och torsdag mellan 10-17. Ingen förhandsanmälan behövs – det är bara att dyka upp och lämna in ditt kött

Det här behöver du tänka på innan du levererar köttet:

  • Slakta snyggt. Håll köttet rent och putsa bort blod och hår.
  • Köttet bör vara färskt eller upptinat. Det kan inte vara fryst.
  • Köttet du levererar bör vara minst lika stor som en knytnäve. Du kan också lägga ihop mindre bitar till en rulle.

Priser

Benfritt: 5 €/kg. / Med ben: 4,50 €/kg.