Vet du om att vi röker ditt kött?

Är du en hängiven jägare, en passionerad matentusiast eller rent av en nyfiken köttproducent som vill röka ditt eget kött på ett professionellt rökeri? På Herrgårds köttrökeri röker vi ostämplat kött under vissa perioder. Vilt, nöt, fågel, får – bara fantasin sätter gränser. Välkomna till oss för att testa något nytt inför höstens middagar!

RÖKNING INFÖR PÅSK

Vi tar emot kött för rökning måndag 30.3 och torsdag 2.4

Ta gärna följande i beaktande vad gäller tider för inlämning:

kl.9-12 personer som hör till riskgrupper

kl.12-16 personer som INTE hör till någon riskgrupp

Var?

Herrgårds köttrökeri
Malax Söderfjärdsvägen 14

Hur?

Du lämnar in ditt kött hos oss. Efter fyra arbetsdagar hämtar du ditt kött hos oss i rökeriet.

När?

Måndag 30.3 och torsdag 2.4 tar vi emot kött för rökning kl.10-16.

Ingen förhandsanmälan behövs – det är bara att dyka upp och lämna in ditt kött

Det här behöver du tänka på innan du levererar köttet:

  • Slakta snyggt. Håll köttet rent och putsa bort blod och hår.
  • Köttet bör vara färskt eller upptinat. Det kan inte vara fryst.
  • Köttet du levererar bör vara minst lika stor som en knytnäve. Du kan också lägga ihop mindre bitar till en rulle.

Priser

Benfritt: 5 €/kg. / Med ben: 4,50 €/kg.