Det vanligaste är att man använder rökt kött som pålägg, men användningsmrådena är oändliga. Här är det verkligen bara fantasin som sätter gränser. Hoppas våra produkter tilltalar er, både som traditionella pålägg men också i övrig matlagning.
Rökt skinka
Det mest traditionella när det pratas om rökt kött. Vardagligt pålägg och traditionsenlig favorit till jul. Säljs både som bit och skivat.
Rökt kassler
Många säger att den är saftigare än skinkan. Och kanske det ligger något i det. Kasslern har nämligen mer insprängt fett jämfört med skinka, vilket gör den just saftigare. Ett tips är att skära upp kassler i ca 1cm tjocka skivor och värma upp. Så gott! Säljs både som bit och skivat.
Rökt nöt
Även kallat saltkött. En charkprodukt som lämnat lite i skymundan. Otroligt god i tunna skivor.
Rökt sidfläsk
En mycket uppskattad charkprodukt. Kan användas som sådan till exempel som pålägg eller varför inte steka i het panna och servera som bacon. Säljs som bit och skivat.
Rökt kalkonfilé
En mycket smakrik charkprodukt. Favorit på mångas julbord. Säljs som bit.
Rökt kalkon
En säsongsprodukt vi har till jul. Kan fås mot beställning även andra tidpunkter på året.
Rökta kotletter
Gris kotlettrad. Kan ätas som sådana, men gör sig allra bäst uppvärmda på till exempel grillen. Säger någon grisfest, är det uppvärmda rökta kotletter det första vi tänker på. En riktig grillsäsong-succé! Säljes som bit eller sågade kotletter.