Intohimomme on savustettu liha
Siinä, missä suomalaisen lihan laatu, suola ja leppähakkeen savumaku kohtaavat.
Siinä. Siinä on intohimomme.
Tervetuloa Herrgårdsin lihasavustamoon Maalahteen - paikkaan, jossa joulun maut syntyvät.
Meillä joulu alkaa savusta. Päivittäin täytämme uunit valikoiduilla lihapaloilla, jotka kypsyvät hitaasti ja tasaisesti, kunnes niihin syntyy se syvä, mehukas ja täydellisen tasapainoinen savun maku, josta asiakkaamme pitävät vuosi toisensa jälkeen.
Joulu on vuoden kiireisintä ja taianomaisinta aikaa. Teemme töitä varhain aamusta myöhään iltaan, jotta voit kattaa joulupöytään aitoa, laadukasta ja perinteistä savulihaa. Etsitpä sitten klassista joulukinkkua, mehukasta kylkeä tai suosittuja erikoisuuksiamme, savustamme jokaisen tuotteen samalla huolella ja ylpeydellä.
Haluatko maistaa joulun oikean maun?
Tervetuloa meille. Meiltä et osta vain savulihaa – meiltä saat perinteen, käsityön ja makuelämyksen, joka tekee joulustasi erityisen.
Herrgårdsin lihasavustajat
Me Herrgårdsilla uskomme suomalaisen lihan laatuun, suolan ja leppähakkeen savumakuun.
Olemme sitä mieltä että hyvät maut tarvitsevat aikaa, ja sen takia savustamme lihat kaksi vuorokautta.
Ja sitten kun avaamme savusaunan oven - kyllä, se tunne on lyömätön!
Terveiset savustamosta!
Ja niin suljimme verkkokaupan. Kiitos kaikista joulutilauksista. Tulee olemaan mukava tavata teitä kaikkia! Muistakaa jonottaessanne, että viimeistään täällä joulun tunnelma alkaa.
Herrgårdsin lihasavustajat