Tavallisinta on käyttää savulihaa leikkeleenä, mutta käyttöalue on oikeasti ääretön. Tässä ainoastaan mielikuvitus laittaa rajoja. Toivottavasti meidän tuotteet vetoavat sinuun, sekä perinteisenä leikkeleenä mutta myös muussa ruanlaitossa.
Savustettu kinkku
Perinteisin savutuote. Arjen leivänpäällinen ja joulun suosikki. Myydään niin kokonaisena palana kuin viipaloitunakin.
Savustettu kassler
Monen mielestä savustettu kassler on mehukkaampaa kuin kinkku, ja ehkä siinä on perää. Kasslerissa rasva on jakautunut lihaan tasaisemmin kuin kinkussa, ja se vaikuttaa juuri mehukkuuteen. Kokeile leikata kassler noin sentin paksuisiksi siivuiksi ja lämmittää pannulla – valtavan herkullista! Kassleria myydään sekä paloina että viipaloituna.
Savustettu nauta
Kutsutaan myös suolalihaksi. Hieman unohduksiin jäänyt leikkele. Uskomattoman hyvää ohuina viipaleina.
Savukylki
Varsin arvostettu leikkele. Voidaan käyttää esimerkiksi voileivän päällä tai vaikkapa paistaa pannulla ja tarjoilla pekonin tavoin. Myydään palana tai viipaloituna.
Savustettu kalkkunafile
Todella maukas leikkele. Monen joulupöydän suosikki. Myydään palana.
Savustettu kalkkuna
Joulun sesonkituotteemme. Tilauksesta saatavilla myös muina vuodenaikoina.
Savukyljys
Sian kyljys. Voidaan syödä sellaisenaan, mutta ovat parhaimmillaan esimerkiksi grillissä lämmitettynä. Kun me kuulemme sanan sikajuhlat, on meillä ensimmäisenä mielessä savustetut kyljykset. Grillisesongin suursuosikki! Myydään palana tai kyljyksinä.
Tahdotko ryhtyä tuotteidemme jälleenmyyjäksi?
Ota yhteyttä info(a)herrgards.fi
Tiesitkö, että tarjoamme savustuspalveluita myös yksityishenkilöille?