Alla esittelemme tuotteemme.

Savustettua lihaa käytetään yleensä voileivän täytteenä, mutta käyttötavat ovat loputtomat – vain mielikuvitus on rajana! Toivottavasti tuotteemme innostavat sinua paitsi perinteisesti leivän päälle laitettuna, myös muussa ruuanlaitossa.

Savustettu kinkku

Perinteisin savustetun lihan muoto. Arjen leivänpäällinen ja joulun suosikki. Myydään niin kokonaisena palana kuin viipaloitunakin.

Savustettu kassler

Monen mielestä savustettu kassler on mehukkaampaa kuin kinkku, ja ehkä siinä on perää. Kasslerissa rasva on jakautunut lihaan tasaisemmin kuin kinkussa, ja se vaikuttaa juuri mehukkuuteen. Kokeile leikata kassler noin sentin paksuisiksi siivuiksi ja lämmittää pannulla – valtavan herkullista! Kassleria myydään sekä paloina että viipaloituna.

Savustettu nauta

Kutsutaan myös suolalihaksi. Hieman unohduksiin jäänyt leikkele. Uskomattoman hyvää ohuina viipaleina.

Savukylki

Varsin arvostettu leikkele. Voidaan käyttää esimerkiksi voileivän päällä tai vaikkapa paistaa pannulla ja tarjoilla pekonin tavoin. Myydään palana tai viipaloituna.

Savustettu kalkkunafile

Todella maukas leikkele. Monen joulupöydän suosikki. Myydään palana.

Savustettu kalkkuna

Joulun sesonkituotteemme. Tilauksesta saatavilla myös muina vuodenaikoina.

Savukyljys

Sian kyljys. Voidaan syödä sellaisenaan, mutta ovat parhaimmillaan esimerkiksi grillissä lämmitettynä. Kun me kuulemme sanan sikajuhlat, on meillä ensimmäisenä mielessä savustetut kyljykset. Grillisesongin suursuosikki! Myydään palana tai kyljyksinä.

Tahdotko ryhtyä tuotteidemme jälleenmyyjäksi?

Ota yhteyttä info(a)herrgards.fi

Tiesitkö, että tarjoamme savustuspalveluita myös yksityishenkilöille?