Vet du om att vi röker ditt kött?
Är du en hängiven jägare, en passionerad matentusiast eller rent av en nyfiken köttproducent som vill röka ditt eget kött på ett professionellt rökeri? På Herrgårds köttrökeri röker vi ostämplat kött under vissa perioder. Vilt, nöt, fågel, får – bara fantasin sätter gränser. Välkomna till oss!
Hur?
Du lämnar in ditt kött hos oss. Efter fyra till sex arbetsdagar hämtar du ditt kött hos oss i rökeriet.
När?
Måndag 7.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 11.10 kl.12-17
Måndag 14.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 18.10 kl.12-17
Torsdag 17.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 25.10 kl.12-17
Måndag 21.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 25.10 kl.12-17
Torsdag 24.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 1.11 kl.12-17
Måndag 28.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 1.11 kl.12-17
Måndag 14.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 18.10 kl.12-17
Torsdag 17.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 25.10 kl.12-17
Måndag 21.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 25.10 kl.12-17
Torsdag 24.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 1.11 kl.12-17
Måndag 28.10 kl.10-17 -> utdelning fredag 1.11 kl.12-17
Priser
Benfritt: 7,50 €/kg. / Med ben: 6,50 €/kg.
Minimipris 10 €
Det här behöver du tänka på innan du levererar köttet:
- Slakta snyggt. Håll köttet rent och putsa bort blod och hår.
- Köttet bör vara färskt eller upptinat. Det kan inte vara fryst.
- Köttet du levererar bör vara minst lika stor som en knytnäve. Du kan också ha mindre bitar, som vi lägger ihop till en rulle.