Vet du om att vi röker ditt kött?

Är du en hängiven jägare, en passionerad matentusiast eller rent av en nyfiken köttproducent som vill röka ditt eget kött på ett professionellt rökeri? På Herrgårds köttrökeri röker vi ostämplat kött under vissa perioder. Vilt, nöt, fågel, får – bara fantasin sätter gränser. Välkomna till oss för att testa något nytt inför vårens middagar!

Var?

Herrgårds köttrökeri
Malax Söderfjärdsvägen 14

Hur?

Du lämnar in ditt kött hos oss. Efter fyra arbetsdagar hämtar du ditt kött hos oss i rökeriet.

När?

22.05.2023 kl.10-17

15.06.2023 kl.10-17

21.08.2023 kl.10-17

 

Det här behöver du tänka på innan du levererar köttet:

  • Slakta snyggt. Håll köttet rent och putsa bort blod och hår.
  • Köttet bör vara färskt eller upptinat. Det kan inte vara fryst.
  • Köttet du levererar bör vara minst lika stor som en knytnäve. Du kan också ha mindre bitar, som vi lägger ihop till en rulle.

Priser

Benfritt: 7,50 €/kg. / Med ben: 6,50 €/kg.

Vakuumförpackning 2,50 €/kg

Minimipris 10 €